Uitbesteden personeelsplanning voorkomt problemen

Heeft u wel eens gedacht aan het uitbesteden van de personeelsplanning? Uitbesteden van de personeelsplanning is nog een vrij nieuw fenomeen, maar het is een uitstekende manier om altijd verzekerd te zijn van een goede personeelsplanning. Terwijl uw onderneming zich kan concentreren op de kerntaken zal bij het uitbesteden van de personeelsplanning de organisatie goed blijven lopen.

Uitbesteden van de personeelsplanning aan pLNRS® betekent dat u zich niet druk hoeft te maken over lastig te vervullen vacatures. Door uitbesteding van de personeelsplanning kunt u elke tijdelijke of blijvende behoefte aan extra planningspersoneel opvangen, en dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Uitbesteden personeelsplanning aan pLNRS

pLNRS® (planners) is een creatie van pLAN8, het bekende bureau voor advisering en ondersteuning van bedrijven op het gebied van arbeidstijdmanagement en personeelsplanning.

Besluit u tot uitbesteden van de personeelsplanning, dan neemt pLNRS de totale
verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning van u over. Al naar gelang uw situatie en wensen, betekent dit bijvoorbeeld dat wij de personeelsplanner(s) overnemen en onze online planningstool mijnrooster® gebruiken voor alle planning. Ook bij het uitbesteden van de personeelsplanning zijn roosters permanent toegankelijk voor uw medewerkers. U krijgt altijd een personeelsplanning op maat voor uw onderneming.

Uitbesteden personeelsplanning zonder zorgen

Uitbesteden van de personeelsplanning betekent dat u er geen omkijken meer naar heeft, terwijl de personeelsplanning altijd up to date en kloppend is. Ons service level agreement garandeert u dat de personeelsplanning betrouwbaar is.
Uitbesteden van uw personeelsplanning betekent dat u er geen omkijken meer naar heeft, terwijl uw personeelsplanning altijd up to date en kloppend is. Ons service level agreement garandeert u dat de personeelsplanning betrouwbaar is.