Unieke oplossing voor outsourcing personeelsplanning

pLNRS® is opgericht door pLAN8, dat sinds 2001 bedrijven ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van arbeidstijdmanagement en personeelsplanning.

Het kan zijn dat uw personeelsplanner tijdelijk niet beschikbaar is of dat tijdens piekperioden de behoefte ontstaat voor extra planning kracht. Of misschien wilt u wel de gehele taak van personeelsplanning maken permanent uitbesteden, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kerntaken.

Zo werkt outsourcing planning personeel

Wij nemen de gehele verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning van u over. Na een inventarisatie van uw huidige personeelsplanning zijn er een aantal mogelijkheden beschikbaar. Allereerst bespreken we samen de inhoud van een volledige SLA. Onderdeel is het bestaande of te beschrijven roosterbeleid waarin wij de do’s en don’ts beschrijven. Met andere woorden een nauwkeurige beschrijving van de afspraken over de minimale kwantitatieve en kwalitatieve bezetting. De afspraken en communicatie met de HR verantwoordelijken over de gemaakte afspraken t.a.v. het contracten gebouw. En bezetting van bijvoorbeeld de flexpool. Onderdeel van de afspraken is behalve de bereikbaarheid ook de bezoek en overlegfrequentie. Wij nemen bijvoorbeeld uw personeelsplanner(s) over en zetten onze online planningstool PLNR in, inclusief alle communicatie, applicatie en inzet van de planner(s). Vanzelfsprekend doen uw specifieke wensen/eisen ertoe en zorgen wij voor een passende oplossing. En uiteindelijk een overeenkomst inclusief implementatieplan en periode.

Wij bieden u deze service voor uitbesteden personeelsplanning tegen maandelijkse flexibele kosten, gebaseerd op een tarief per persoon per maand. De voordelen?

  • Uw personeelsplanning is bij ons in vertrouwde handen en altijd bereikbaar.
  • De roosters zijn 7 dagen per week in te zien voor uw medewerkers via internet.
  • De inzet van mijnrooster┬« is opgenomen in het tarief.
  • Een service level agreement staat garant voor een betrouwbare planning.