Planning personeel

Een efficiënte planning personeel is mensenwerk. Een goede planning heeft een directe invloed op zowel de productiviteit, als de personeelstevredenheid van de medewerkers. Bij een juiste planning is voor iedere medewerker duidelijk wat er wanneer van hem verwacht wordt. Een goede planning is dan ook noodzakelijk bij elke onderneming.

Voor de juiste assistentie bij het opstellen van een planning personeel zijn de adviseurs personeelsplanners opgeleid. Na jarenlange ervaring bij implementaties van processen, procedures en systemen is PLNRS uw partner bij uitstek om de planning personeel op orde te brengen en te houden.

Planning personeel maken

Een planning personeel maken kan op verschillende manieren. PLNRS begeleid u bij het opstellen van een jaarplan of gewenste bezetting in uren. Daarnaast stuurt hij de bestaande afdeling personeelsplanning aan met behoud van de bestaande personeelsplanners.

De tweede mogelijkheid voor een planning personeel is dat PLNRS samen met u een SLA opstelt. In dit SLA worden alle afspraken beschreven om de personeelsplanning uit te besteden. Onderdelen van de SLA zijn natuurlijk ook het ontwerp van de lange en middellange termijn personeelsplanning, en het beheer van de personeelsplanning of roosters voor alle medewerkers.

Vragen over de planning personeel?

Wilt u dat de experts van pLNRS® een efficiënte en effectieve personeelsplanning maken voor uw onderneming? Heeft u nog enkele vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord.