Outsourcing personeelsplanning: ook voor uw bedrijf een oplossing

Het kan iedere onderneming overkomen: door uitval van een personeelsplanner of een plotselinge piekbelasting komt u in de knel met uw personeelsplanning. Door outsourcing van uw personeelsplanning kunt u dit soort ongemakken voorkomen.

Outsourcing personeelsplanning klinkt wellicht alsof u vitale processen uit handen geeft, maar niets is minder waar. Personeelsplanning is een specialisme dat veel expertise vereist en niet direct tot de kerntaken van uw onderneming behoort. Outsourcen van de personeelsplanning betekent dat u meer tijd heeft voor uw core business, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de juiste inzet van uw personeel.

Outsourcen personeelsplanning aan pLNRS

Het outsourcen van de personeelsplanning doet u niet zomaar, daarvoor stapt u natuurlijk naar een gerenommeerd en deskundig bedrijf. Outsourcing van uw personeelsplanning aan pLNRS® betekent dat u profiteert van de ervaring en expertise van pLAN8, dat zijn sporen verdiend heeft op het terrein van arbeidstijdmanagement en advisering op het gebied van personeelsplanning.

Voordelen outsourcing personeelsplanning

Outsourcing van uw personeelsplanning aan pLNRS betekent dat:

  • pLNRS de totale verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning op zich neemt.
  • U zich niet druk hoeft te maken over lastig te vervullen vacatures.
  • U elke tijdelijke of blijvende behoefte aan extra planningspersoneel kunt opvangen.
  • Roosters permanent toegankelijk zijn voor uw medewerkers.
  • U gebruik kunt maken van onze online planningstool mijnrooster®.

Wij gaan graag met u om de tafel om de outsourcing van uw personeelsplanning te bespreken en een plan op maat voor uw onderneming op te stellen. U zult zien dat ook voor u het outsourcen van uw personeelsplanning een aantrekkelijke oplossing is.