Outsourcen personeelsplanning

Personeelsplanning wordt steeds belangrijker voor zowel kleine als grote organisaties.
De wens om de personeelskosten realistischer te voorspellen is een van de redenen. Tegelijkertijd is het voor medewerkers met vaste, parttime of flexibele contracten steeds belangrijker om inzage te hebben in werk- en vrije dagen. Vaak is de verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning verdeeld onder verschillende functionarissen.
PLNRS neemt deze verantwoordelijkheden uit handen. Het outsourcen van personeelsplanning kan op verschillende manier voor u worden ingevuld.

PLNRS biedt de mogelijkheid dat de bestaande interne verantwoordelijkheden en personen niet wijzigen. PLNRS neemt in dit geval de eindverantwoording op zich en helpt u bij het optimaliseren van de personeelsplanning. Een Service Level-overeenkomst is onderdeel van alle contracten die door PLNRS worden overeengekomen.

Outsourcen planning personeel

Voor het volledig outsourcen van de personeelsplanning bent u bij PLNRS aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs en personeelsplanners helpen u bij het overnemen van de personeelsplanning. Samen met u bespreken en ontwerpen wij de personeelsplanning voor de middellange en lange termijn. Door de professioneel georganiseerde back-office van PLNRS, en de inzet van mijnrooster.nl, is uw personeelsplanning bij ons in goede handen. Voor de communicatie over roosters, diensten en mutaties kunnen uw medewerkers direct contact opnemen met een van onze personeelsplanner. Dit contact kan via mijnrooster.nl, e-mail, telefoon en andere moderne diensten zoals “WhatsApp”.