Bel ons: 088 088 02 88

Over pLNRS

Unieke oplossing voor outsourcing personeelsplanning


pLNRS® is bedacht door pLAN8, dat sinds 2001 bedrijven ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van arbeidstijdmanagement en personeelsplanning.

Het kan zijn dat uw personeelsplanner tijdelijk niet beschikbaar is of dat tijdens piekperioden de behoefte ontstaat voor extra planningskracht. Of misschien wilt u wel de gehele taak van personeelsplanning maken permanent uitbesteden, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kerntaken.

Zo werkt outsourcing planning personeel


Wij nemen de gehele verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning van u over. Na een inventarisatie van uw huidige personeelsplanning is er een aantal mogelijkheden beschikbaar. Wij nemen bijvoorbeeld uw personeelsplanner (s) over en zetten onze online planningstool mijnrooster® in, inclusief alle communicatie, applicatie en inzet van de planner(s). Of u bespreekt met ons uw wensen en wij zorgen voor een passende oplossing.

Wij bieden u deze service voor uitbesteden personeelsplanning tegen maandelijkse flexibele kosten, gebaseerd op een tarief per persoon per maand. De voordelen?
  • Uw personeelsplanning is bij ons in vertrouwde handen en altijd bereikbaar.
  • De roosters zijn 7 dagen per week in te zien voor uw medewerkers via internet.
  • De inzet van mijnrooster® is opgenomen in het tarief.
  • Een service level agreement staat garant voor een betrouwbare planning.

Meer weten over de voordelen van pLNRS? Neem contact met ons op.