Bel ons: 088 088 02 88

Personeelsplanning maken

Als u de woorden ‘rooster maken’ op internet zoekt, ontvangt u schermen vol aanbieders van applicaties. Daardoor lijkt het erop dat systemen de oplossing zijn voor alle vraagstukken over roosters en dienstroosters samenstellen. Maar om uiteindelijk een organisatie te voorzien van een personeelsplanning die aansluit op de gebudgetteerde productie of dienstverlening is meer nodig dan een systeem. Een planning personeel maken heeft professionele kennis van zaken nodig.

Personeelsplanner
Personeelsplanning maken is mensenwerk en heeft een directe invloed op de productiviteit aan de ene kant, en op de personeelstevredenheid (of evenwicht in werken vrij ook wel balans genoemd) van de medewerkers. Voor de juiste assistentie bij dit vraagstuk zijn de adviseurs personeelsplanners ervaren en opgeleid. Na jarenlange ervaring bij implementaties van processen, procedures en systemen is PLNRS uw partner bij uitstek om de personeelsplanning op orde te brengen en te houden.

Een personeelsplanning maken kan op verschillende manieren. PLNRS begeleid u bij het opstellen van een jaarplan of gewenste bezetting  in uren en stuurt de bestaande afdeling personeelsplanning aan met behoud van de bestaande personeelsplanners. De tweede mogelijkheid voor een personeelsplanning maken is dat PLNRS samen met u een SLA opstelt. In dit SLA worden alle afspraken beschreven om het personeelsplanning maken uit te besteden. Onderdelen van de SLA zijn natuurlijk ook het ontwerp van de lange en middellange termijn personeelsplanning, en het beheer van de personeelsplanning of roosters voor alle medewerkers.

Online personeelsplanning
Door het gebruik van onze online personeelsplanning zijn de medewerkers altijd op de hoogte van de te verwachte diensten en uren. Voor het aanvragen van verlof of vakantie zijn de personeelsplanners online beschikbaar. De adviseurs van PLNRS werken aan de hand van de afspraken in de SLA aan de optimale kwantitatieve en kwalitatieve bezetting, in overleg met u als werkgever en uw medewerkers.

Personeelsplanning maken door pLNRS®
Wilt u dat de experts van pLNRS® een efficiënte en effectieve personeelsplanning maken voor uw onderneming? Heeft u nog enkele vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord.