Bel ons: 088 088 02 88

Personeelsplanner op interim basis


Het kan altijd gebeuren dat u acuut een personeelsplanner nodig heeft. In geval van ziekte van een personeelsplanner, voor het overbruggen van een periode van werving en selectie of vanwege de behoefte aan een extra personeelsplanner voor een specifiek project.

In al deze gevallen kan het inzetten van een interim personeelsplanner van pLNRS® uitkomst bieden. De interim personeelplanners van pLNRS zijn uitstekend geschoold en weten alles van moderne personeelsplanning. pLNRS zorgt ervoor dat elke personeelsplanner de gelegenheid heeft om zich samen met ons te professionaliseren en continu te werken aan het verbreden en verdiepen van zijn of haar kennis van het vak. Elke interim personeelsplanner bij pLNRS kan gebruikmaken van een uitgebreid opleidingsplan.

Inhuren van een personeelsplanner


Ontstaat in uw bedrijf of organisatie de acute behoefte aan een tijdelijke personeelsplanner, neem dan contact met ons op. Ook als u alvast voor de toekomst voorbereid wilt zijn en snel een personeelsplanner wilt kunnen inzetten, kunt u ons benaderen.

Wij gaan met u om de tafel en inventariseren wat voor soort personeelsplanner u nodig heeft. Deze goede voorbereiding maakt dat u in 100% van de gevallen de personeelsplanner krijgt die snel en adequaat invulling kan geven aan de vereiste werkzaamheden.

Met een interim personeelsplanner van pLNRS zit u geheid goed.